Днес актьорът даде пресконференция в Народния театър по повод предстоящата

...
Днес актьорът даде пресконференция в Народния театър по повод предстоящата
Коментари Харесай

Джон Малкович с първа изява в София

Днес артистът даде конференция в Народния спектакъл във връзка идната софийска премиера на спектакъла " В самотата на памуковите полета " с негово присъединяване, дружно с актрисата Ингеборга Дапкунайте, предават от Българска телеграфна агенция.

" Имам редица ситуационни правила, който ползвам при всеки определенповод. Но в случай че би трябвало да съм почтен, по-скоро не съм податлив да ги споделям и бих ги запазил за себе си. " Това казаДжон Малковичв отговор на въпрос на Българска телеграфна агенция.

" Един от правилата, който постоянно съблюдавам и извършвам, е, когато се вдигне завесата, да се раздам оптимално и да се постарая да си свърша работата допустимо най-добре ", сподели още Малкович.

" Не пристигам за първи път в България, само че не съм имал опция да бъда отвън София. Много ми харесаха музеите и църквите. София е прелестен град ", добави той.

На въпроса на Българска телеграфна агенция, дали има правила, които постоянно съблюдава, когато поема ангажимент,Ингеборга Дапкунайтеказа: " Не знам дали самата аз съм си отговаряла на този въпрос... Мога да кажа, че имам инстинкт, който се старая да последвам, и се надявам, че желанията ми постоянно съумяват да останат чисти до края и на никого не пакостя ".

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР