Днес (30.09.20 г.) президентът на България и върховен главнокомандващ на

...
Днес (30.09.20 г.) президентът на България и върховен главнокомандващ на
Коментари Харесай

Радев пристига в Пловдив днес

Днес (30.09.20 г.) президентът на България и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен ще открие 14-ата профилирана интернационална галерия за отбранителна техника „ Хемус – 2020 “ . Церемонията по откриването ще стартира в 11:00 ч. пред Палата 3 на Международния панаир в Пловдив, оповестява БГНЕС. Заместник министър-председателят по публичния ред и сигурността и министър на защитата Красимир Каракачанов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов също ще открият интернационалното ревю за отбранителни артикули.
Международната профилирана галерия „ Хемус 2020 ” се организира под патронажа на Министерството на защитата и Министерството на стопанската система на Република България и се провежда от фондация „ Хемус - 95 “. В първия ден на ревюто ще се организира и съвещание на Индустриалния конгрес на тематика: „ Европейската стратегия за промишлено развиване в защитата (EDIDP) и Европейския фонд за защита (EDF) и вероятностите пред българската отбранителна промишленост “ .
 Румен Радев на аудиенция в Института по молекулярна биология към Българска академия на науките Румен Радев на аудиенция в Института по молекулярна биология към Българска академия на науките
Българският президент Румен Радев ще посети Института по молекулярна биология към Българска академия на науките, оповестява БГНЕС. Държавният глава ще се срещне с...
Утре (01.10.20 г.) ще се организира X интернационална научна конференция на тематика „ Научните проучвания и вложенията в софтуерни нововъведения - решителен фактор за защитата и сигурността ” . В демонстрационните стрелби на полигона „ Змейово “ на 02.10.20 година пък ще бъдат показани нови разработки и артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР