Днес, 29 юни, Луната и Слънцето така ще си взаимодействат,

...
Днес, 29 юни, Луната и Слънцето така ще си взаимодействат,
Коментари Харесай

Вторник, 29 юни – Благоприятен ден за екипна работа

Днес, 29 юни, Луната и Слънцето по този начин ще си взаимодействат, че хората ще са по-отворени един към различен и по-лесно ще работят дружно. Всеки по собствен си метод ще излъчва естетика.

А ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

Овните ще впечатляват със знанията си, а тези от тях, които работят в областта на образованието или кулинарната промишленост, няма да имат равни на себе си.

Телците ще изпитат душевни терзания. Няма да се изтезават от тях, в случай че извършат радикална смяна в живота си. Препоръчително е да бъдат по-големи реалисти.

За Близнаците е добър ден за пътувания. Добре е деликатно да си възнамеряват маршрутите, поради бюджета, с който разполагат.

Раците ще влизат в разногласия и ще имат недоразумения с близки сътрудници и бизнес сътрудници. Добре е да се опитат бързо да ги изгладят, с цел да не изпаднат в меланхолия.

Лъвовете , които са търговци, ще изпитат ударите на мощната конкурентна конкуренция. Някои от тях могат да преживеят съществени финансови загуби. За тях този вторник не е подобаващ за вложения и спекулации. Препоръчително е да заобикалят разгорещените разногласия.

За Девите най-силните оръжия през днешния ден ще бъдат отзивчиви им умения и креативните качества. Ще бъдат извънредно жизнерадостни, стига върху тях да не е оказван напън и да не се усещат напрегнат.

Везните ще бъдат изпълнени с възторг – доста от тях ще са в компанията на високо интелигентни събеседници, които освен ще ги обогатят духовно, само че и ще ги поддържат в начинанията им.

Скорпионите ще се отдадат на изследователска работа. Мнозина от тях ще се срещнат с другари от предишното и ще си спомнят на драго сърце за положителното остаряло време.

Стрелците ще се ангажират с начинания, които са извисяващи духа и борещи се против несправедливостите и дискриминирането. Днес те ще се усещат като владетели на света.

Козирозите от дълго време чакат положителни вести и през днешния ден е денят, когато ще научат значими неща за бъдещето си.Те ще стартират повече да харесват работата си и по-лесно ще взимат решения, свързани с нея.

Водолеите ще имат доста задания за осъществяване и даже е допустимо да не могат да се оправят с тях. Но търпението и организаторските им умения ще им оказват помощ да ги отметнат, незанисимо от броя им.

Рибите през днешния ден ще внушават успокоение и ще вършат великодушни жестове. Единствено е допустимо да имат проблем с все по-изтъняващия им портфейл.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР