Днес, 17 декември, стартира ски сезонът в Банско.Предприети са всички

...
Днес, 17 декември, стартира ски сезонът в Банско.Предприети са всички
Коментари Харесай

Ските ни чакат! Започва сезонът в Банско

Днес, 17 декември, започва ски сезонът в Банско.

Предприети са всички ограничения за сигурността на туристите. Те наложително би трябвало да покриват своите уста и нос по време на престоя в кабинковия въжен превоз, а също на въжен превоз станциите и пред касите, на които се закупуват карти. Броят на пътуващите в закритите лифтови уреди ще бъде лимитиран.

Кабините ще се дезинфекцират постоянно, а прозорците им ще бъдат отворени, с цел да се проветрява. Разстоянието сред чакащите на опашката за лифтовете би трябвало да е най-малко един метър.

В ски дрешниците е наложително покриването на уста и нос с маска. Периодично ще се дезинфекцират всички контактни повърхности. 

В ски учебните заведения групите ще са от най-много 10 души, а преди започване на образованието ще се мери температурата на учителите, чиновниците на ски учебното заведение и всички обучаеми. Препоръчителна и най-безопасна е самостоятелната форма на образование.

Ако екскурзиант се почувства болен, би трябвало да заобикаля контакт с други хора, да остане там, където е настанен и да се уведоми шефа или рецепциониста, за подпомагане и за връзка с лечебно заведение или с тел. 112

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР