Днес, 14 септември, започна изграждането на търговски парк в град

...
Днес, 14 септември, започна изграждането на търговски парк в град
Коментари Харесай

Търговски парк с хипермаркет „Практикер“ ще бъде изграден в Хасково

Днес, 14 септември, стартира построяването на търговски парк в град Хасково, който включва хипермаркет за дома и градината  „ Практикер “, част от компанията „ Видеолукс Холдинг “ и 12 огромни магазина. Теренът се намира против бирената фабрика. Първа копка направиха кметът на общината господин Станислав Дечев и ръководителят на съвета на шефовете на „ Видеолукс холдинг ” господин Тодор Белчев, откакто бе отслужен церемониален водосвет.

          „ Понякога спечелилият се познава на старта - и в работата, и в общината, уповавам се, и с този ритейл парк. След 6 - 7 месеца магазините на това място ще би трябвало да са подготвени и да радват хората и от Хасково, и от Димитровград. Ще се опитаме да създадем нещо по-силно, нещо по-голямо, с цел да можем да докараме и хората от по-далечните градове “, сподели господин Белчев.

-->

          Инвеститор в плана и притежател на терена е веригата за дома и градината „ Практикер “. Изграждането на целия търговски парк е предоставено на строителна компания „ Автострой “ ООД. Новият план –  с озеленяване, паркинг и магазини, ще се простира на над 35 000 кв.м, като застроената повърхност ще бъде 16 200 кв.м, от които 8 200 кв.м са отредени единствено за „ Практикер “. Целият план се чака да бъде приключен преди лятото на идната година.

          Основните преимущества на новия търговски парк ще бъдат стратегическото разположение на входа на Хасково, на пътя от Димитровград, близостта до автомагистрала „ Марица “ и до редица огромни предприятия. Целият регион ще бъде облагороден и ще се трансформира в прелестно място за отдих и извършване на покупки.

Бъдещите наематели в комерсиалния парк в Хасково ще бъдат хранителен магазин, магазини за дамскa, мъжка и детска мода, както и магазини за спортни дрехи и екипировка, детски артикули, дрогерия, продукти за дома и фамилията и други.

Посетителите на комерсиалния парк ще могат да се възползват от комфортен и безвъзмезден паркинг с над 300 паркоместа. 

Компанията „ Видеолукс Холдинг “, част от която е и сполучливо работещият в града хипермаркет за техника за дома, офиса и свободното време „ Технополис “, развива паралелно осем ритейл плана в огромни градове на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР