Джулиана Гани повтори „упражнението“ отпреди 2 години! Плеймейтката Джулиана Гани, която

...
Джулиана Гани повтори „упражнението“ отпреди 2 години!
Плеймейтката Джулиана Гани, която
Коментари Харесай

Като циганките! Джулиана Гани зачена от гаджето си, докато е омъжена… отново

Джулиана Гани повтори „упражнението“ отпреди 2 години!
Плеймейтката Джулиана Гани, която без срам си развява циците, все едно са същински, а не плод на един куп хирургически намеси, още веднъж е на крилете на любовта, до момента в който е в цивилен брак с различен мъж. Малката Джулка е от дамите, които обичат да имат гадже, до момента в който са омъжени.



След скандалната разлъка с Илиян Найденов, от който има наследник на име Давид, Гани се залюби бързо с различен мъж. Оказва се обаче, че и от него е заченала.

Разводът й с Илиян към момента не е завършил, а тя към този момент е бременна от различен. Силиконката разгласява детски крачета в профила си, с което подсказа, че отново чака бебе.

Всичко това се случва за повторно в живота на плеймейтката. Преди 3 години тя забременя от Илиян, до момента в който разводът й със Станимир към момента не беше завършил. Давид се роди по време на брака й с първия й мъж, заради което Станимир имаше законови учредения да претендира за бащинство, само че той не го стори.

Малката Джулка и с новото си гадже мисли за брак. Ако се омъжи и за него, ще влезе в исторята на България с трети брак преди даже да е преполовила 30-те.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР