Джулиана Гани изглежда по-влюбена от всякога и май, май е

...
Джулиана Гани изглежда по-влюбена от всякога и май, май е
Коментари Харесай

Ексклузивно: Джулиана Гани се омъжи и показа бременно коремче

Джулиана Гани наподобява по-влюбена от всеки път и май, май е предходна под венчило за трети път. Явно сватбата е била в стеснен фамилен кръг, а за нея научихме от последната обява на едрогърдата русокоска в Инстаграм. 

Тя показа два фрагмента, на които е облечена в бяла булчинска рокля, а на главата си има хубав венец от цветя и е прегърнала обичания си Теодор. Посланието към фотосите също подсказва, че двамата са си споделили " Да ", а то гласи: " Нека бъдем обич,в този изпълнен със завист свят!!Обичам те ". 
                             

И въпреки Гани да не оповестява непосредствено, че се е омъжила за трети път, почитатели незабавно я разкриха и в мненията заваляха честитки, които Джулката посреща само с харесване, без никакви обяснения.

Час по-рано тя пусна и друга " бомба ", като безмълвно удостовери и че чака бебе. Слуховете, че чака втори правоприемник, Джулиана подминаваше с безмълвие или правеше опити да ги опровергае, само че едно от последните ѝ сторита споделя повече от думите. В малко видео тя се усмихва необятно, до момента в който снима отражението си в огледало и ясно се вижда, че сега коремът ѝ напълно не е по този начин вдлъбнат, както е по фотосите ѝ. Изглежда, че бременността ѝ към този момент е напреднала и може да покаже, че в утробата ѝ пораства бебе без терзания. 

 Джулиана Гани

Говори се, че сега Гани се готви за празненство преди посрещането на бебето, което в Съединени американски щати е известно като baby shower. А дали в действителност е споделила " Да " на Теодор - към момента не е доказано, а мотив за подозренията дали е имало женитба, е фактът, че на последните фотоси, на които театралничи в булчинска рокля, тя към момента не е с наядряло от бременността коремче. Възможно е фотографията просто да е част от фотосесия, с която Джулиана и Теодор ще обяват, че чакат дете.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР