Джулиана Гани и Илиян тепърва ще водят война за детето

...
Джулиана Гани и Илиян тепърва ще водят война за детето
Коментари Харесай

Джулиана Гани и Илиян се развеждат с див скандал, Асен Блатечки кръшна на Диляна и още

Джулиана Гани и Илиян занапред ще водят война за детето си
Личният живот на известните персони всекидневно е наблюдаван под лупа. И случи ли се нещо трагично при дадена двойка, мълвата незабавно потегля.

Най-прясната разлъка е на Джулиана Гани и Илиян Найденов. Силиконовото украшение хваща на шаблон предприемача и незабавно подава молба за бракоразвод. Докато е на отмора във Франция, Гани схваща, че обичаният й задява друга госпожица. И на секундата поставя завършек на брака им. Джулиана и Илиян са дружно повече от три години. Имат и дете – дребният Давид. След абсурда обаче той извади записи на силиконката, в която тя го заплашва, че ще го намушка, ще даде детето им в пансион или на някоя бездетна двойка. „Млада съм, хубава съм, след 4-5 години ще си родя друго“, съобщи Джулка. И сигурно сагата при тях продължава.

В кръшния музикален отрасъл, наподобява, най-вече страдат от любовни страдания. Само за няколко години разделите в попфолка не могат да се преброят на пръстите на двете ръце. Любовта на Софи Маринова и Гринго е като от същинска испанска теленовела. Ромската перла и някогашният пандизчия са с буйни характери, по тази причина евентуално и непрекъснато се карат, но… без да се бият към този момент. В момента Софи и Гринго са в нещо като отмора. Двамата не живеят под един покрив, само че постоянно се чуват и са положителни другари.
 Джулиана Гани и Илиян
Снимка: ХотАрена

Легендарният музикант Орхан Мурад на зрели години се разведе. Изпълнителят на „ Хиляди слънца “ би шута на майката на Сузанита. Музикантът и Шенай бяха дружно 19 години, само че с брака им е изцяло свършено или те най-малко по този начин настояват. Плод на любовта им е певицата Сузанита. Двамата по този начин и не разкриха повода за раздялата си.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР