Един въпрос мъчи зрителите на романтичното шоу. А той е

...
Един въпрос мъчи зрителите на романтичното шоу. А той е
Коментари Харесай

Лъснаха проблемите на ергена с алкохола

Един въпрос мъчи феновете на сантименталното шоу. А той е има ли настина проблем с алкохола настоящия ерген? Подобен въпрос витае из форумите, откакто се появиха клюки, че Алек постоянно злоупотребява с високоградусови питиета.

Хора, близки до неговото обграждане издават, че на тип сериозния предприемач постоянно се поддава на алкохолна взаимозависимост и протяга ръка към питиетата.Зрителите, които наблюдават деликатно държанието на ергена споделят, че по време на синхроните са го засичали да фъфли и да му се връзва езика. А на продукцията дори се наложи да му поставят надписи, с цел да му се разбере какво приказва.

Още повече, че на една от срещите с Валерия, с която за малко да стигнат до край и пристрастеностите им не бяха за пред аудитория, хора от екипа на предаването издават, че Алек е бил доста пийнал. Още на самия плаж го забелязали, че залита и го посъветвали да се освежи във водата. Само, че не предположили какво може да се случи при нощното къпане.

Близки до Алек споделят, че и преди му се е случвало да полива проблемите си с алкохол. Както в шоуто при този стрес ги дави в огромни количества бяло вино.

Автор:Хотарена.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР