Клюки.нет научи, че на актьорите Ненчо Балабанов и Митко Рачков

...
Клюки.нет научи, че на актьорите Ненчо Балабанов и Митко Рачков
Коментари Харесай

Балове 2024:Синовете на Ненчо и Митко Рачков абитуриенти

Клюки.нет научи, че на актьорите Ненчо Балабанов и Митко Рачков им следва да изпратят синовете си зрелостници. Богомил, момчето на Ненчо приключва елитна столична гимназия в паралелка по изобразително изкуство и ще чуе за последно образователния звънец доста скоро.

За него татко му споделя, че е всестранно развита персона и има гений освен да рисува, само че и може умерено да наследи актьорската специалност на татко си. Но повече го вълнува рисуването и той го поддържа във всичко.

Момчето на Димитър Рачков също е абитуриент тази година. Рачков-младши ще се раздели вечно с учебния чин и съучениците си. Наследникът на артиста също получи добро  приблизително обучение в частна столична гимназия по езици.

Още един наследник на артист, този на Деян Донков от първия му брак за последно ще брои до 12. Той приключва седма гимназия, само че се занимава със спорт – футбол. Бъдещият зрелостник показа, че костюмът за бала му е към този момент подготвен, а любопитна детайлност издава, че ще е черен и изяло по негов план. Младежът избрал да кандидатства в НАТФИЗ, само че няма да е артист, а ще учи „ Продуцентство ”.

Известният началник Манчев също ще изпрати дъщеря си Виктория абитуриентка. Младото  хубаво момиче ще се дипломира във втора езикова гимназия в столицата. Тя издаде, че роклята за бала е подготвена, купена преди повече от 2 месеца и е от български дизайнер. Тя е гордостта на фамилията тъй като към този момент е призната да продължи образованието си в първокласен университет в Милано.

Автор:Телеграф

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР