Джоуи Крамър – барабанистът на култовите Аеросмит, даде колегите си

...
Джоуи Крамър – барабанистът на култовите Аеросмит, даде колегите си
Коментари Харесай

Барабанистът на Аеросмит не можа да осъди колегите си

Джоуи Крамър – барабанистът на паметните Аеросмит, даде сътрудниците си на съд, обвинявайки ги, че незаслужено са го изключили от групата преди концерта им на тазгодишните награди „ Грами “.

Според правосъдния иск, разпростарнен от списание „ Rolling Stone “, Крамър претърпял няколко леки пострадвания предходната пролет, които му попречили да се включи в турнето на групата. Барабанистът твърди, че до есента се възстановил и бил подготвен да се причисли към сътрудниците си, само че те му отказали. Според ищеца това противоречало на изискванията на подписания от него контракт с бенда.

На церемонията „ Грами “ Аеросмит ще получат наградата „ MusiCares Person of the Year “ и ще се качат на сцената за няколко песни.

„ Тук не става въпрос за парите. Отнема ми се шанса да бъда приет с сътрудниците си за нашия дълготраен групов принос към музикалната промишленост “, разяснява Джоуи.

Крамър твърди, че уведомил групата незабавно, щом бил подготвен да свири, само че сътрудниците му го предиздвикали да се яви на ново прослушване, с цел да потвърди, че може още веднъж да се показа на равнище. В правосъдните документи той акцентира, че за първи път в историята на групата се слага сходно условие и никой различен до в този момент не е бил подлаган на „ ново прослушване “. В договора му на никое място не се споменавало, че член на групата е задължен наново да потвърждава опциите си след претърпяни пострадвания.

Барабанистът в последна сметка се примирил, разрешил на заместника си да довърши турнето на групата през 2019-а и се записал за прослушването. Колегите му споделили, че „ звучи добре “, само че взели единомислещо решение да не го одобряват назад в групата. Документите гласят, че те не се съгласили той да се причисли не за друго, а тъй като „ не бил задоволително деятелен на записа “.

По последна информация на „ TMZ “ съдията към този момент е взел решение по случая. Искът на Крамър бил отритнат и той няма да се причисли към Аеросмит, тъй като не съумял да се показа безапелационно в процеса.

„ Крамър не е свирил с групата от 6 месеца и не е имал задоволително време да репетира за идните им изяви. Така той не предлага уместно различно решение на казуса, което да е в интерес за развиването на групата “, съобщи съдията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР