Джорджина Родригес се появи с покрита глава на светско събитие

...
Джорджина Родригес се появи с покрита глава на светско събитие
Коментари Харесай

Покорна: Джорджина покри косата си на парти в Саудитска Арабия

Джорджина Родригес се появи с покрита глава на светско събитие в Саудитска Арабия. Любимата на Кристиано Роналдо бе измежду гостите на премиите Joy. Това е първата обществена демонстрация, на която двамата са поканени, откогато се реалокираха да живеят в най-голямата по територия страна на Арабския полуостров.

Снимки от събитието, на което избраницата на звездния футболист е като същинска принцеса, показа самата тя.
                             

Красивата брюнетка е облечена в тъмносиня кадифена рокля с дълбока цепка и шлейф, влачещ се по земята. Дълги ръкавици в същия цвят акцентират грацията на ръцете ѝ.

За да се съобрази с арабските закони, само че без да поставя същински хиджаб, Джорджина е заложила на изтънчен шал от органза, с който е покрила главата си.
                             

„ Награди Joy 2023. Огромно благодаря на всички. Обичам те, Саудитска Арабия “, гласи постът ѝ в обществените мрежи.

С премиите Joy бе открит празничният сезон в Риад, където към този момент играе Роналдо. Освен Дорджина измежду формалните посетители там бе и актрисата София Вергара.
                             

Въпреки опитът на Джорджина да не бъде прекомерно разголена обаче, цепката на тоалета ѝ не е от най-удачните избори за женско облекло в арабския свят.

Вместо да придържа непрекъснато транспарантния шал, с цел да не падне, тя е решила да вкара предната му част в деколтето на роклята си. С това звездата показва един съвременен прочит на кърпа и е знак на респект към арабите, които почитат доста нейния мъж. 

Красивата визия на Джорджина бе допълнена от превъзходна огърлица, комбинирана с висящи обеци в подобен жанр и гривна на една от ръцете.

В профила си в Инстаграм половинката на Роналдо демонстрира и по какъв начин наподобява без въпросния наследник шал – с прибрана на кок коса и с кичур, повърхностно спуснат пред лицето ѝ.
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР