Джордж Клуни и съпругата му Амал отпразнуваха осмата годишнина от

...
Джордж Клуни и съпругата му Амал отпразнуваха осмата годишнина от
Коментари Харесай

Амал и Джордж Клуни: Беше любов от пръв поглед!

Джордж Клуни и брачната половинка му Амал отпразнуваха осмата годишнина от сватбата си. След събитието History Talks във Вашингтон двамата още веднъж събраха погледите, този път в Ню Йорк.

Те проведоха първата по рода си гала по награждаването на публицисти, правозащитници и други бранители на световната правдивост, които са изложени на огромен риск, поради специалността си, и това, което им се постанова да търпят по време на работа. 



Церемонията по връчването на премиите Justice Albie Awards се състоя в четвъртък вечер в Обществената библиотека в Ню Йорк, а известната двойка плени всички със стилната си визия и обич, която излъчва на всяка крачка.

Хубавата адвокатка бе облечена в приковаваща погледите златна рокля на ресни на марката Versace, до момента в който харизматичният ѝ сътрудник бе заложил на типичен грациозен черен костюм.



Двамата също дадоха взаимно изявление за CBS, като диалога се завъртя към любовта, брака и деца. 

Клуни си спомни годините на своето върло ергенство, когато не си е и помислял да бъде правилен единствено на една жена. Холивудският ас мина под венчилото едвам на 53 години. Днес 61-годишният артист продължава да е щастливо женен за 44-годишната Амал.



Звездата не крие, че е било обич от пръв взор. " Тя ме очарова в мига, в който влезе през вратата. И най-интересното беше, че не знаех дали ще ме хареса. Тя е толкоз неизмеримо занимателна, интелигентна, красива, прелестна жена и аз бях доста влюбен в нея ", спомня си Клуни.

" Влюбих се в нея и това унищожи живота ми! ", майтапи се Джордж Клуни. " Животът ми беше толкоз лек, а в този момент имам близнаци, които тичат по всички страни! ”, прибавя той през усмивка.



Амал признава, че също се е влюбила в Джордж още в първия момент от запознанството им. „ Срещнах го и си помислих: толкоз се веселя, че има някой като него на света. Но не мислех, че ще прекарам живота си с него и ще имаме това необикновено семейство. Той ме изненада ”, споделя тя.

Съпругата на Клуни от дълго време е призната за фешън икона. Британската юристка, измежду чийто клиенти е и Джулиан Асанж, се омъжи за Джордж Клуни през 2014 година Тя сполучливо съвместява работата си по комплицирани интернационалните каузи с времето, което отделя за децата си и обичания си мъж. Тя и артистът са щастливи родители на 5-годишните близнаци Ела и Александър.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР