Джони Деп е написал зловещи думи в текстово съобщение до

...
Джони Деп е написал зловещи думи в текстово съобщение до
Коментари Харесай

Джони Деп шокира с брутални думи за Амбър Хърд

Джони Деп е написал злокобни думи в текстово известие до най-хубавия си другар. В него той споделя, че се надява "гниещият мъртвец на Амбър Хърд да се разлага в багажника " на кола. Това стана ясно през вчерашния ден по време на процеса за клюка, който Деп води против Хърд.

Припомняме, че Деп подаде правосъден иск против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд за клюка, визирайки в жалбата си обществените изказвания на Хърд в публикацията на „ Вашингтон пост “от 2018 година, в която споделя, че е претърпяла домашно принуждение.



58-годишният Деп желае да получи обезщетение поради оклеветяването в размер на 50 милиона $. Публикацията е уязвила репутацията на артиста и е предизвикала вреди на филмовата му кариера, настояват неговите юристи.

В публикацията не се загатва съответно името на Деп, само че юристите му са безапелационни, че някогашната му брачна половинка е имала поради точно него.



По време на разпита на неговия най-хубав другар – художника Исак Барух, юристът на Хърд Илейн Бредехофт попита Барух за известия, които Деп му е изпратила, атакувайки Хърд с обидни избрания.

Actor Johnny Depp's childhood friend Isaac Baruch welled up with tears while testifying in Depp's defamation trial against ex-wife Amber Heard
— Reuters Showbiz (@ReutersShowbiz)

„ Спомняте ли си, че господин Деп в миналото ви е казвал, че най-общо казано се е надявал гниещият мъртвец на Амбър да се разлага в багажникa на Honda Civic? “, гласи въпросът на Бредехоф.

„ Да, виждам известието тук, тъй че явно, да, било е казано. Написано е ", дава отговор Барух.

Съобщенията са били изпратени няколко седмици преди Барух да се изнесе от мезонета в Лос Анджелис, където Деп му е разрешавал да живее, без да заплаща наем.

На въпроса на Бредехофт „ Спомняте ли си, че господин Деп назова Амбър Хърд с обидни думи и сподели, че тя е отговорна за това? “, Барух дава отговор: „ Там е написано по този начин, да, виждам го “.

След това Барух прочете част от известие на Деп, която гласи: „ Тя унищожи страхотния живот, който имахме за известно време “.

По думите на Барух, Деп и Хърд постоянно са се отнасяли доста благо един към различен, до момента в който са били в неговата компания. Самият Барух в никакъв случай не е ставал очевидец на свадите им или още по-малко на каквито и да било подиуми на принуждение един към различен. Виждал ги е да се карат единствено два пъти, само че разногласията им изглеждали напълно безобидни.

Actor Johnny Depp's childhood friend Isaac Baruch welled up with tears while testifying in Depp's defamation trial against ex-wife Amber Heard
— Reuters Showbiz (@ReutersShowbiz)

На коя страна ще наклонят везните по време на делото, занапред следва да разберем.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР