Джон Грегърие бивш английски футболист. През своята активна кариера на

...
Джон Грегърие бивш английски футболист. През своята активна кариера на
Коментари Харесай

Бившият мениджър на „Астън Вила“ Джон Грегъри ще проведе открита тренировка в Русе.

Джон Грегърие някогашен британски футболист. През своята дейна кариера на полузащитник той е бил част от отборите на „ Брайтън “, „ Куинс Парк Рейнджърс “, „ Дарби Каунти “ и други Джон има и забележителна треньорска и мениджърска кариера за „ Портсмут “, „ Дарби Каунти “, КПР, „ Макаби Ахи Назарет “, ФК „ Кайрат “, „ Ченайин “ и още редица тимове. Грегъри остава различим като една от паметните фигури на “Вила Парк ” – и като състезател, и като управител на „ Астън Вила “. Има записани и 6 мача за националния тим на Англия през 70-те години на предишния век.

Драгош Фирцулеску стартира футболната си кариера в Румъния, а през последните години играе в България за Берое, Дунав (Русе), Славия (София) и Добруджа. Понастоящем, след придобиване на УЕФА „ С “ лиценз, Фирцулеску е помощник-треньор на третодивизионния Локомотив (Русе) и треньор на родените през 2012 и 2013 в детско-юношеската школа към клуба.

Демонстрацията за подрастващите ще се организира на 16 август (сряда) от 17:45 часа на стадион „ Локомотив “ в Русе. Входът е свободен.

Сподели:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР