Джокович е ядосан, защото заради страхотното му представяне травмата в

...
Джокович е ядосан, защото заради страхотното му представяне травмата в
Коментари Харесай

Новак Джокович избухна: Не ме вълнува мнението на хората

Джокович е сърдит, тъй като поради страхотното му показване контузията в лявото бедро, с която играе, е подложена на подозрения

Новак Джокович играе на Австралия Оупън с травма в лявото бедро, само че мнозина се усъмниха в нея поради мощната игра на сърбина против Григор Димитров и Алекс де Минор. Страхотното му показване породи голям брой спекулации, като даже самият Де Минор се усъмни в истинността на контузията на Ноле. Това разгневи не на смешка Джокович, който избухна на конференцията си след последния мач, съобщи.

" Единствено моите травми биват сложени под подозрение. Когато някой различен състезател има контузия, той е възприеман като жертва, само че когато стане въпрос за мен, постоянно се твърди, че симулирам. Това е доста забавно... Не считам, че би трябвало да потвърждавам нещо на някого. Разполагам с ядрено-магнитен резонанс, ултразвук и всичко останало както от проучванията преди две години, по този начин и от тези в този момент. Дали ще го обявявам в моя документален филм, или в обществените мрежи, зависи напълно от мен. Може би ще го направя, може би не.

По никакъв метод не се интересувам от това какво считат хората и какво приказват по мой адрес. Интересно е по какъв начин нещата, отнасящи се за мен, се разграничават доста от тези по адрес на други състезатели, които са били в извънредно сходна на моята обстановка. Вече привикнах, и това ме стимулира в допълнение ", съобщи Джокович.

“Only my injuries are questioned. When some other players are injured, then they are the victims, but when it is me, I am faking it ”. Full quotes
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР