Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен

...
Джейсън Кинг, Главен изпълнителен директор на Теленор България, беше поканен
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Теленор Джейсън Кинг се присъединява към журито на Управленските и Предприемаческите комитети на Stevie Awards

Джейсън Кинг, Главен изпълнителен шеф на Теленор България, беше поканен в панела от журито на програмата Международни бизнес награди (International Business Awards®) на Stevie Awards за втора поредна година. Така той се причислява към най-уважаваните водачи, бизнесмени, иноватори и бизнес преподаватели в света.
Със своя богат опит в водачеството на интернационалните софтуерни, телекомуникационни и медийни компании Джейсън Кинг ще е част от две съдийски комисии – за категорията Награди за ръководство (Management Awards), която признава достиженията на изпълнителни мениджъри, ръководители и управнически екипи, и категория Предприемачески награди (Entrepreneur Award), която отличава бизнесмени и екипите, основали най-успешните стартъпи из целия свят.
„ За мен е извънредно наслаждение да съм част от панелите от журито в тези две основни сфери на бизнеса и чакам с неспокойствие да се причисля към екипите от съдии и бизнес водачи. Лидерското мислене и предприемачеството ще са от значително значение и с максимален капацитет да допринесат за значимите тематики, които се дискутират през днешния ден, разпознаването на трендовете, преди те да станат действителност, осведоменото осъществяване на нужните след COVID-19 промени в света и обществото и сполучливото продължение на бизнеса “, сподели Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор България. „ Пожелавам шанс и триумф в бизнес начинанията на всички български компании, които се състезават в тазгодишните Международни бизнес награди Stevie “, добави той.
Джейсън Кинг е водил бизнес трансформации, преструктурирания и разраствания на бизнес интервенциите на голям брой водещи и предизвикателни пазари в интернационалните компании, в това число Deutsche Telekom, UPC Liberty Global. Veon, Apple, Теленор Дания. Джейсън Кинг бе определен за основен изпълнителен шеф Теленор България през 2018 година
International Business Awards® е водещата стратегия за бизнес награди в света и единствената напълно интернационална стратегия, която отбелязва достижения и позитивния принос на организации и работещи експерти в целия свят. International Business Awards® е един от осемте състезанието за бизнес награди на Stevie Awards, които се организират за 18-та година през 2020.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР