Джейми Дорнан влиза в ролята на британец, който се озовава

...
Джейми Дорнан влиза в ролята на британец, който се озовава
Коментари Харесай

Джейми Дорнан губи паметта си по време на бясно преследване в Австралия

Джейми Дорнан влиза в ролята на британец, който се озовава в парещата австралийска пустота, преследван от голям камион-цистерна, опитващ се да го изтласка от пътя. Развива се епично гонене и по-късно мъжът се разсънва в болничното заведение. Успял е да оцелее, само че осъзнава, че е изгубил паметта си и няма визия кой е. Проблясъци и неочакваната поява на преследвачи, стартират да подреждат пъзела, а по-всичко наподобява, че с цел да откри отговори на въпросите си безименният човек ще би трябвало да се върне още веднъж в безмилостната пустота.
`Джейми

`Джейми

Освен Джейми Дорнан, в функциите виждаме Даниел Макдоналд, Шалом Брун-Франклин, Деймън Хериман, Алекс Димитриадес, Олафур Дари Олафсон и Камил Елис.

" Туристът " е трилър-мистерия, изпълнена с шокиращи, изненадващи, занимателни и брутални обрати. В основата му обаче лежи история за самооткриването под тиктакаща бомба със закъснител. Героят на Дорнан стартира да разкрива мистерията зад това кой е бил той преди този момент, и в същото време стартира да се пита дали загубата на паметта, не го прави напълно друг човек. Ще разкрие ли мъжът тайната на самоличността си, преди да го настигнат тези, които се пробват да го убият?
`Джейми

Туристът е продукция на Two Brothers Pictures (компания All3Media) за BBC, в съдействие с Highview Productions, All3Media International, South Australian Film Corporation, HBO Max, Stan и ZDF. Сериалът е дело на номинираните за BAFTA® и носители на Еми® и Златен глобус® продуценти и сценаристи Хари и Джак Уилямс („ Анджела Блек “, „ Изчезнал “, „ Лъжец “), които дружно с Кристофър Еърд („ Баптист, “ „ Лъжец “, „ Клика “) са изпълнителни продуценти, дружно с Two Brothers Pictures и Томи Бълфин („ Нормални хора “, „ Остри козирки “) за BBC. Лиза Скот („ Изгоряла от слънцето Коледа “, „ Джанет Кинг “) е продуцент, а Крис Суини („ Лъжец “, „ Назад към живота “) е изпълнителен продуцент и режисьор.

`Джейми

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР