Джейдън Санчо оглавява януарския трансферен списък на Манчестър Юнайтед, съобщава

...
Джейдън Санчо оглавява януарския трансферен списък на Манчестър Юнайтед, съобщава
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е приготвил 100 милиона паунда за Санчо през януари

Джейдън Санчо оглавява януарския трансферен лист на Манчестър Юнайтед, оповестява извънредно вестник " Сън ".

Крилото на Борусия Дортмунд стартира впечатляващо сезона с два гола и две асистенции в три срещи, а последните дни стана ясно, че ще бъде заплатен и с нов контракт и заплата от 190 хиляди паунда на седмица. Това ще го подреди в топ 10 на най-добре платените младежи във футбола.

" Червените дяволи " от своя страна имат интерес към гения още от началото на годината и въпреки да не направиха сериозен опит за привличането му през лятото, откакто германците бяха безапелационни в отхвърли си да продават, в този момент готвят оферта на стойност 100 милиона паунда. На " Олд Трафорд " евентуално се надяват, че сходна сума ще накара управителните фактори отпред с Йоахим Ватцке да размислят и да одобряват предлагането.

<iframe width='640' height='266' src='https://oms.viuclips.net/embed/jB60AcnyS8?autoplay=1&htmlplayer=1' style='border:none;' allowfullscreen></iframe><iframe width='640' height='266' src='https://oms.viuclips.net/embed/jB60AcnyS8?autoplay=1&htmlplayer=1' style='border:none;' allowfullscreen></iframe> Бундеслига 1 кръг, събота 17 август  Борусия Дортмунд 5:1краен резулат  Аугсбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР