Джейда Пинкет Смит заговори за изцеление с публикация в Instagram

...
Джейда Пинкет Смит заговори за изцеление с публикация в Instagram
Коментари Харесай

Джейда Пинкет Смит реагира в Instagram след инцидента на наградите „Оскар“

Джейда Пинкет Смит заприказва за излекуване с обява в Instagram - първата ѝ обществена реакция, откакто брачният партньор й Уил Смит удари пестник на комика Крис Рок на церемонията за премиите " Оскар " в неделя вечер, заяви Ройтерс.

Уил Смит внезапно се качи на сцената и удари по лицето Рок, който си направи смешка с обръсната глава на брачната половинка му. Пинкет Смит, актриса и водеща на токшоу, страда от заболяване, което предизвиква загуба на коса.

Пинкет Смит написа във вторник в Инстаграм, че е " време за излекуване. И аз съм подготвена ".

Тя не загатва шегата на Рок, нито последвалия я случай. 

В понеделник Уил Смит се извини на Рок, на киноакадемията на Съединени американски щати, на продуцентите и феновете на церемонията. Той дефинира държанието си като недопустимо и сподели, че е " реагирал прочувствено " на смешка със здравето на брачната половинка му.

Рок направи отпратка към кино лентата " Редник Джейн " от 1997 година, в който актрисата Деми Мур обръсна главата си. Не е ясно дали Рок знае, че Пинкет Смит страда от заболяване, което предизвиква загубата на коса.

По-малко от час след нападението против Рок, Смит бе отличен с " Оскар " за най-хубав артист за превъплъщението си в Ричард Уилямс, татко на легендите на тениса Винъс и Серина Уилямс, във кино лентата " Методът Уилямс " .

Американската академията за кинематографично изкуство и просвета, в която членуват 9900 души, порица дейностите на Смит в понеделник и разгласи, че преглежда случая. Ако бъде открито, че Смит е нарушил стандартите за държание, членовете на академията може да изключат артиста, да отдръпват премията " Оскар " или да го лишат от опцията да бъде номиниран и награждаван в бъдеще.

Рок не е коментирал обществено случая.

Церемонията за 94-ите награди " Оскар " бе гледана от към 16,6 милиона фенове по телевизионния канал Ей Би Си на " Уолт дисни ко ", сочат данни за рейтинга, огласени във вторник. Това е растеж с 58 на 100 спрямо исторически ниския брой фенове на церемонията през 2021 година Но въпреки всичко това е второто минимум число на зрителски интерес в историята. Най-гледаният миг в излъчването е, когато Трой Коцур написа история като първият ням мъж, спечелил " Оскар " за най-хубава поддържаща роля за " CODA: Дете на глухи родители. " Публиката тогава е близо 17,7 милиона души съгласно данни на " Нилсен ". Около 17,3 милиона души са гледали сцената, в която Смит зашлевява Рок. След това публиката понижава до 16,8 милиона души, само че се усилва до 17,4 милиона души, когато просълзеният Смит държи тирада при приемането на премията си " Оскар ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР