Джесика Симпсън и актьорът Джони Ноксвил са имали емоционална афера

...
Джесика Симпсън и актьорът Джони Ноксвил са имали емоционална афера
Коментари Харесай

Джесика Симпсън разказа за емоционалната афера по време на брака си - slava.bg

Джесика Симпсън и артистът Джони Ноксвил са имали прочувствена спекулация по време на първия й брак, признава певицата в книгата си.

Мемоарите на Симпсън се оказаха цялостни с пикантни истории, като много от тях са свързани с някогашния й брачен партньор Ник Лейчи. В книгата си русокоската споделя за мъчителната им разлъка и за това, че се е поддала на изкушението и след развода още веднъж е правила секс с Лейчи.

Джесика Симпсън признава в книгата си и за своята прочувствена невярност. Тя и сътрудника й от кино лентата Dukes of Hazzard Джони Ноксвил се оказали прекомерно близки по време на фотосите на кино лентата през 2005-та.

Джесика даже признава, че в никакъв случай не е имала същата непосредственост със личния си брачен партньор Ник Лейчи.

“С Джони можех да споделя откровено всичките си мисли и чувства”, споделя Симпсън. Според нея, единственият различен мъж, с който се била чувствала по този начин, бил нейният татко. “Определено не и брачният партньор ми.”

По времето на тази рискова прочувствена непосредственост, Джони също е женен за друга. Затова с Джесика по този начин и не стигнали до физическа непосредственост, твърди тя. Но си спомня, че прочувствената измяна я изпълвала с още по-тежки скрупули.

Днес Джесика е омъжена за Ерик Джонсън и имат три деца. За него тя споделя, че в никакъв случай не е имала сходна връзка преди. “Той е доста любящ и всеотдаден човек.”

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР