Дженифър Лопес изненада феновете си с тежкото признание, че е

...
Дженифър Лопес изненада феновете си с тежкото признание, че е
Коментари Харесай

Откровена както никога досега: Джей Ло за паник атаките, които преобърнали живота ѝ

Дженифър Лопес изненада почитателите си с тежкото самопризнание, че е страдала от паник офанзиви, които безусловно я вкочанявали.

Тя даде особено изявление за своя нюзлетър, който носи името On the JLo.

“В един интервал от моя живот спях сред 3 и 5 часа на нощ. Бях на снимачната площадка през целия ден, а цяла нощ в студиото” - споделя тя.

“Тогава бях в края на 20-те си години и смятах, че съм недосегаема” - добавя певицата и актриса.

Така един ден, до момента в който е в своята каравана, Джей Ло усетила, че не може да помръдне. "Бях изцяло вкочанена! Зрението ми се замъгли и не можех да виждам ясно! " - споделя тя. Това положение я кара да изпитва под паника боязън, който не можела да си изясни.

“Сега знам, че това е класическа паническа офанзива, която се получава от безсилие, само че по това време не бях чувала този термин” - по този начин тя решила, че полудява и отишла на доктор.

"Охранителят на снимачната площадка пристигна, взе ме и ме закара на доктор. Докато стигна до такава степен, най-малко можех да приказвам още веднъж, а бях толкоз ужасена, че мислех, че си изгубвам мозъка. Попитах лекаря дали не обезумявам. Той сподели: "Не, не сте луда. Имате потребност от сън... спете по 7-9 часа на нощ, не пийте кофеин и се уверете, че упражнявате, в случай че ще вършите и отсега нататък толкоз доста работа ".

“Тогава разбрах какви са сериозните последствия от това да пренебрегвам от какво тялото и мозъкът ми се нуждаят, с цел да бъда здрава - тъкмо тогава стартира и моето уелнес пътуване” - добавя изпълнителката.

Това ужасно прекарване я предиздвикало тотално да премисли целите си и да се насочи към “балансиран метод на живот”.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР