Джена неотдавна призна, че е в очакване на втора рожба.

...
Джена неотдавна призна, че е в очакване на втора рожба.
Коментари Харесай

Джена хукна по участия с бебето

Джена наскоро призна, че е в очакване на втора рожба. Певицата към момента върви на участия в нощните клубове, само че напълно скоро ще се отдаде на заслужена отмора, защото коремът пораства и към този момент доста й проличава.

Заради сложното си положение, през декември звездата е разредила участията си най-малко през ден. На една от последните си изяви в столицата сподели какъв брой е едър коремът й.

Изпълнителката на " Моят номер " разгласява фотоси от присъединяване си и съобщи, че от дълго време не е била толкоз щастлива. Това е първа поява на в Студентски град след 2-годишната пауза от участия, която направиха клубовете там. Изглежда е имало жадност за звезди от ранда на Джена, защото опашката от искащи да я видят и чуят се изви до улицата.
свързани новини3555на 21.11.2021
В обществените мрежи към този момент вървят заложи дали ще е момче или момиче второто дете на певицата. Според формата на корема, множеството мнения сочат, че този път в фамилията на и Наско Стоев ще се чуе рев на момиченце.

Джена има няколко поети уговорката до края на година, на 1 януари прави последно присъединяване във Велинград и по-късно си взема няколко месеца отпуска.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР