Джанет Джексън ще зарадва феновете си с нов албум това

...
Джанет Джексън ще зарадва феновете си с нов албум това
Коментари Харесай

Джанет Джексън с нов албум и турне

Джанет Джексън ще зарадва почитателите си с нов албум това лято. Певицата заяви щастливата вест персонално в обществените мрежи и оповести, че през юни ще тръгне на турне в поддръжка на първата си тава от 5 години насам – „ Black Diamond “/„ Черен елмаз “.

„ Чух желанията ви. Работя по нова музика, която ще е подготвена до лятото, когато ще потегли на международно турне. Черните диаманти са най-коравите и най-трудните за разтрошаване. Преживях доста през годините и се считам за черен елмаз – аз съм камък с остри ръбове, само че постоянно се движа напред. Искам да ви покажа моята мощ и да ви дам вашата. Обичам ви и нямам самообладание да се забележим и да отбележим дружно старта на една нова епоха “, написа сестрата на Джако.

По време на турнето си, с изключение на класики и нови части, Джанет ще извърши и специфична версия на паметната „ Rhythm Nation “ от едноименния албум от 1989-а по случай 30-я празник на тавата. Обиколката стартира на 24 юни в Маями и до август певицата ще обикаля Америка. Очаква се европейските дати да бъдат оповестени скоро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР