Джак Никълсън отдавна се пенсионира и се покри от медийното

...
Джак Никълсън отдавна се пенсионира и се покри от медийното
Коментари Харесай

Джак Никълсън жали за Коби

Джак Никълсън от дълго време се пенсионира и се покри от медийното полезрение. Наскоро той беше забелязан да напуща бърлогата си, с цел да участва на мач на обичания баскетболен тим „ Лос Анджелис Лейкърс “. Актьоърт наруши мълчанието си и разяснява пред „ CBS Los Angeles “ трагичната гибел на някогашната звезда от „ Лейкърс “ Коби Брайънт.

„ Реакцията ми беше като на всички останали в Ел Ей. Мислиш си, че стената е здрава и внезапно всичко рухва. Аз съм привикнал да виждам и да поддържам връзка с Коби, страшна покруса “, споделя Никълсън.

Джак описа и за първата им среща: „ Когато се запознахме, взех баскетболна топка и го попитах дали желае да му дам подпис. Той ме погледна все едно съм вманиачен, беше доста занимателно. “

Носителят на „ Оскар “ беше неразделно до Брайънт на трибуните на мачовете му през двете десетилетия, през които спортистът игра за „ Лейкърс “. Актьорът признава, че баскетболната звезда постоянно ще му липсва.

„ Седях зад него, като скачаше за забивки. Накрая започнах да налучквам дали топката ще влезе в коша още сега, в който Коби се отделяше от земята. Винаги ще го пазим в спомените и сърцата ни. Той беше един от надарените хора “, прибавя Никълсън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР