Дизайнерката София Борисова, която миналия месец победите в категория Мода

...
Дизайнерката София Борисова, която миналия месец победите в категория Мода
Коментари Харесай

Кралицата на дантелите облича Адриана Иванова за конкурса Мисис Свят

Дизайнерката София Борисова, която предишния месец успехите в категория " Мода " на предаването " Любимците на България " по Българска национална телевизия, твори върху една от двете рокли, с които Адриана Иванова ще показа страната ни на състезанието за омъжени дами " Мисис Свят " в Лас Вегас, научи ПИК.

Борисова, която е наричана Кралицата на дантелите, работи от няколко седмици по ефектната одежда.

" Роклята е сребристо-бяла и е от две елементи - ефектна корсетна горна част в контур по тялото и дълъг шлейф, обшит с естествени пера и голям брой кристали. Искам роклята да опише за Ади, за нейното лъчение, характер и женственост ", разкри в задатък София Борисова.

До края на тази седмица роклята ще е подготвена и ще поеме с пощальон към Лас Вегас, където на 15 януари Адриана Иванова ще се бори за купата дружно с представителки на още към 80 страни от целия свят.
свързани новини6031на 01.12.2021
Иначе на сцената брюнетката ще разноски още едно създание на български дизайнер - другата й рокля се шие от най-известния измежду мъжете, Стоян Радичев.

Само няколко дни след грандиозния конкурс, нашата сънародничка ще чества и рождения си ден. Тя се надява да показа страната си почтено на " Мисис Свят " и да има двоен мотив да чества през януари.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР