Дий Снайдър, фронтменът на култовата банда Twisted Sister посрещна с

...
Дий Снайдър, фронтменът на култовата банда Twisted Sister посрещна с
Коментари Харесай

Уникално. Култова рок звезда дава бойния вик на Украйна!

Дий Снайдър, фронтменът на паметната тайфа " Twisted Sister " посрещна с наслада информацията, че украинците употребяват шлагера им " We`re Not Gonna Take It " като военен зов. Той научил, че това парче е химн за бойците от " съпротивата " и изцяло ги поддържа против съветската инвазия, оповестява CNN, представена от life.dir.bg.

" Абсолютно утвърждавам украинците да употребяват " We`re Not Gonna Take It " като военен зов ", написа рокаджията в Туитър. " Дядо ми беше украинец, преди да бъдат погълнати от Съюз на съветските социалистически републики след Втората международна война. Това не може да се случи още веднъж с тези хора! "

Но тази отзивчивост не се отнася до протестиращите против маските, които използваха песента за техните си цели, сподели той. Снайдър, прочут с тежкия си театрален грим в предишното, акцентира, че хората, които подценяват ограниченията за социална сигурност, нямат право да употребяват класическата мелодия, с цел да показват предизвикателство.

" Хората ме питат за какво утвърдих потреблението за украинския народ, а не за съперниците на маските. Е, едната приложимост е за праведна борба против потисничеството, другата е детска демонстрация против някакъв тип стеснение ". Снайдер намерено подлага на критика съветския президент Владимир Путин, а предходната седмица той показа остаряла фотография, на която носи значка с надпис " Русия е гадна ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР