На какво се дължи промяната в приходите ви?Oпределени наши услуги

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Oпределени наши услуги
Коментари Харесай

Весела Апостолова, "Publicis Groupe България": Липсата на комуникации се отразява негативно на продажбите

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Oпределени наши услуги пострадаха, бяха в застой, само че успяхме да компенсираме с други или нови и да се задържим на относително положителни равнища. В момента означаваме растеж точно при организациите, които бяха най-притиснати от събитията.
Възстанови ли се информационният пазар?
Рекламодателите бързо осъзнаха, че неналичието на връзка утежнява освен индикаторите за " здравето на марката ", само че и непосредствено се отразява на продажбите в отрицателен проект.

След второто тримесечие на 2020 година и първия локдаун вложенията в тв се усилват, като за интервала януари - септември 2021 година към този момент надвишават равнищата за същия интервал на 2019 година с 50%, а по отношение на същия интервал на 2020 година - с 54%.
Как се промени връзката сред хората?
Общуваме на повърхността, в действително време, без самообладание, цензура (почти), без филтър за правота, което ни направи по-неспокойни и комплицирани. Всеки е източник на информация, което води последствия за здравето на обществото, както психическото, по този начин и физическото.
Реклама
Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
Очакваме растеж макар инфлацията. Надявам се търсенето на високото качество на рекламния артикул също да се усили. И макар потребността от бързи креативен решения да построяваме връзка с почитание към потребителите и техните потребности - на практика и естетически.

Тепърва ще виждаме от ден на ден сполучливи цифрови решения за бизнесите от разнообразни промишлености - през решения за смяна и надграждане на вътрешнокорпоративни или други бизнес процеси до платформи и процеси за цифрова промяна и маркетинг автоматизация.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР