Дисциплинарната комисия към БФБаскетбол наложи финансови глоби на обща стойност

...
Дисциплинарната комисия към БФБаскетбол наложи финансови глоби на обща стойност
Коментари Харесай

Дисциплинарната комисия наложи глоби на треньори и на президента на БК ЦСКА

Дисциплинарната комисия към БФБаскетбол наложи финансови санкции на обща стойност от 700 лв. на двама от треньорите и президент на БК ЦСКА. Комисията бе сезирана от рефера Ангел Иванов и дежурния представител Тодор Димитров за произшествия на дербито сред ЦСКА и Левски при момчетата до 16 години на 5 февруари.

ДК прегледа показаните отчет на дежурния представител Тодор Димитров Иванов, отчет на старши арбитър Ангел Иванов Иванов, мнение на БК ЦСКА, видеоматериали от директното лъчение на срещата, както и служебно събрана информация. ДК намира за открито, че с дейностите си Теди Велинов Буков, Христо Иванов Ценов - треньори на Обединен БК ЦСКА София юноши до 16 година и Роберт Гергов, ръководител на УС на " Обединен БК ЦСКА София ", са нарушили наредбите на Директива за птиците на БФБ, се споделя в протокола на ДК.

На базата на това ДК взе следните решения:

На съображение чл.24 от Директива за птиците на БФБ, за отправени обидни думи и закани към длъжностно лице, санкционира Теди Велинов Буков - треньор на " Обединен БК ЦСКА София " - юноши до 16 година, с санкция в размер на 300 лв..

На съображение чл.24 от Директива за птиците на БФБ, за отправени обидни думи и закани към длъжностно лице, санкционира Христо Иванов Ценов - треньор на " Обединен БК ЦСКА София " - юноши до 16 година, с санкция в размер на 300 лв..

На съображение чл.27 от Директива за птиците на БФБ санкционира Роберт Гергов - Председател на УС на " Обединен БК ЦСКА София ", с санкция в размер на 100 лв.. Решението предстои на обжалване пред Арбитражната Комисия на БФБ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР