Директорите на затворите и на съдебната охрана Ивайло Йорданов и

...
Директорите на затворите и на съдебната охрана Ивайло Йорданов и
Коментари Харесай

Шефовете на затворите подкрепят властта за реформата

Директорите на пандизите и на правосъдната защита Ивайло Йорданов и Георги Жеков поддържаха провежданата от Министерството на правораздаването промяна по организация на работата в местата за отнемане от независимост. Според тях тя е напълно в сходство с българското законодателство и европейските стандарти. В позиция до Българска телеграфна агенция те показват, че промяната подсигурява повече еластичност и по-добри условия на труд.

Отчитаме постигнатите резултати от намаляването на изключителния труд, като спестените средства за първото тримесечие на тази година единствено в една от дирекциите надвишават 870 000 лв.. Този финансов запас обезпечава на системата спомагателни средства за нейното действие.

Подкрепяме политическото управление за дейната му позиция, с помощта на която в проектобюджета за 2023 година е планувано нарастване на средствата за прехрана на двете дирекции с близо 38 000 000 лв., както и за набелязаните ограничения във връзка с битката с експанзията в местата за отнемане от независимост, показват двамата.

Те участваха в срещата сред синдикати в пандизите и арестите и Министерството на правораздаването.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР