Директорът на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков е преназначен. Много политици

...
Директорът на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков е преназначен. Много политици
Коментари Харесай

Преназначиха шефа на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков

Директорът на „ Вътрешна сигурност “ Стефчо Банков е преназначен. Много политици са подслушвани, съобщи пред бТВ вицепремиерът и длъжностен министър на вътрешните работи Бойко Рашков.

Вчера съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов изнесе данни, че политици и съперници на ГЕРБ са били подслушвани към изборите, а късно вечерта тази вест удостовери и вицепремиерът Бойко Рашков

Той съобщи, че има информация, че ДАНС и ДАТО са подслушвали политици, в това число и служебният министър председател Стефан Янев.

Днес Софийската градска прокуратура (СГП) се самосезира във връзка изказванието за подслушване на политици. Тя изиска Националното бюро за надзор на профилираните разследващи средства (НБКСРС), в чиято компетентност е, да извърши инспекция в Дирекция " Вътрешна сигурност " на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП-МВР и ДАНС, с цел да се откри осъществени ли са нарушавания при използването на СРС.

„ Уверявам ви, че прокуратурата ще извърши отговорностите си по закон и няма да бъде въвлечена в предизборна акция “, сподели представителят на основния прокурор Сийка Милева.

.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР