Директорът на Уралската туристическа асоциация Михаил Малцев смята, че България

...
Директорът на Уралската туристическа асоциация Михаил Малцев смята, че България
Коментари Харесай

България може да се превърне в алтернатива на Турция за руските туристи

Директорът на Уралската туристическа асоциация Михаил Малцев счита, че България може да се трансформира в съответна опция на Турция за съветските туристи. Съответното той съобщи за РИА Новости.

Агенцията напомня, че в понеделник бе оповестено решението на Москва за краткотрайно ограничение на въздушния трафик с Турция за интервала от 15 април до 1 юни, съобщи организация " Фокус ".

„ Бих предложил оферти за намиране на опция на Турция. България може да се трансформира в такава. Климатичните условия там са естествени. Африканските страни не са опция - нито Тунис, нито Мароко... Отварянето на (пътуванията към) египетската посока може да е решение. Говорим за това от 2014 година насам. Но аз съм за българските дестинации. Въпреки че Египет е целогодишна дестинация, през лятото е горещо. От европейските страни България има мек климат, оферират се огромен брой стаи. Бих предложил да се ускори процесът на договаряния с българската страна за възможна преориентация на туристическите потоци “, съобщи Малцев пред РИА Новости.

Той добави, че южната част на Русия ще остане известна за жителите на страната, даже Турция да остане налична за почивки. „ Там множеството от туристическите артикули към този момент са разпределени сред операторите, а някои към този момент са продадени на крайния консуматор “, акцентира ръководителят на асоциацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР