Директорът на Североизточното държавно предприятие инж. Веселин Нинов и зам.-директорът

...
Директорът на Североизточното държавно предприятие инж. Веселин Нинов и зам.-директорът
Коментари Харесай

Ръководството на СИДП награди най-добрите си горски-стрелци

Директорът на Североизточното държавно дружество инж. Веселин Нинов и зам.-директорът инж. Петър Ганев наградиха тима по пукотевица с гладкоцевно оръжие, който завоюва националното съревнование в Пловдив. Както “Труд” писа, отборът на предприятието в състав Николай Тодоров от ДЛС-Черни Лом, Асен Христов от ДГС-Провадия и Исмаил Курдов от ДГС-Върбица завоюва отборната купа с 52 точки, като остави след себе си състезателите на Югозападното държавно дружество и Изпълнителна организация по горите.

В самостоятелното класиране пръв още веднъж стана Николай Тодоров от Попово, който сграбчи купата след оспорван бараж с Иван Димитров от Югоизточното държавно дружество.

Инж. Веселин Нинов благодари на състезателите за отличното показване. “За втора поредна година печелите и двете купи и към този момент затвърдихте позициите си. Пожелавам ви да продължите да се развивате в стрелбата и в работата си. Вие
сте младежи и занапред ви чакат доста триумфи във всички направления”, сподели инж. Нинов. Той показа, че има концепция в предприятието да се организират повече надпревари, с цел да могат още хора да се включат в тима по пукотевица. Според него в стопанствата има и други чиновници, които са добре готови и могат да вземат участие в районни и национални надпревари по пукотевица с гладкоцевно оръжие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР