Директорът на ОУ Христо Ботев в Ново Паничарево Христо Радев

...
Директорът на ОУ Христо Ботев в Ново Паничарево Христо Радев
Коментари Харесай

Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия

Директорът на ОУ " Христо Ботев " в Ново Паничарево Христо Радев е арестуван по обвиняване в педофилия, оповестяват от Районна прокуратура Бургас.

По информация на Флагман.бг момиченцето, което твърди, че e блудствал с нея, е от ромски генезис, а преди да получи обвиняването Радев е пребит от татко й. 


Вересиите са две. Първата - че шефът е желал да изключи детето от учебно заведение и е станал обект на експанзия от страна на родителя, а по-късно е упрекнат в педофилия, с цел да бъде обезчестен и потиснат, а втората - че гневният татко е разбрал за гаврата и решил преди полицията да се разправи с 58-годишния мъж.

Според сътрудниците от Бургасинфо против Радев имало съществени доказателства - видеоклип. Районната прокуратура очевидно е счела, че шефът е направил закононарушението, тъй като го задържа за 48 часа, а на следващия ден ще желае непрекъснат арест. От известието, изпратено до медиите излиза наяве, че той е упрекнат поради това, че " употребявал на състояние на взаимозависимост като шеф и направил сексуален акт без съвкупление ".

Припомняме, че Христо Радев е на 58 години, преподавател по български и съветски език, с безупречна биография. Той е шеф на ОУ " Христо Ботев " от 1998 година. Съпругата му също работи в това учебно заведение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

Харесайте ни във FB
``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР