Димитър Рачков сътвори нов скандал в своето Забранено шоу, излагайки

...
Димитър Рачков сътвори нов скандал в своето Забранено шоу, излагайки
Коментари Харесай

Рачков нарече човек от екипа си троянски кон заради предателство

Димитър Рачков сътвори нов скандал в своето " Забранено шоу ", излагайки човек от екипа си на хорски позор. Оказа се, че в предаването му има " Троянски кон " и той реши да го разконспирира в ефир пред всички фенове.

" Репетираме тук някакви неща, с след това ги виждам в конкурентно шоу ", с тези думи изригна Рачков и изкара на сцената при него китариста от бенда. Оказа се, че е гадже на певица в конкурентно шоу.

Това е Ечи, той е Троянският кон в моето шоу. Сега ще ви издавам една дребна загадка. Ечи е другар, да не кажа гадже, на Прея. А Прея работи къде ", гласи риторичният въпрос на водещият. Няколко пъти се опита да каже името на сътрудника си водещ от конкурентното шоу, само че нито един път не го направи вярно.

Става въпрос за Николаос Цитиридис, където от предишния сезон работи певицата Прея. Именно по тази причина Рачков се пошегува с подчинения си, че е Троянски кон и издава на приятелката си какво приготвят, а тя от своя страна го предава не нейните шефове.

В знак на възмездие Рачков върза на китариста Ечи колан за кючек и го накара да развърти ханша. Уви, музикантът се оказа " огромно дърво " и не устоя предизвикването на Рачков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР