Димитър Милков – издънката в семейството на фолкпевеца и основател

...
Димитър Милков – издънката в семейството на фолкпевеца и основател
Коментари Харесай

Синът на фолк легендата Найден Милков се оказа закоравял международен престъпник ВИДЕО

Димитър Милков – издънката в фамилията на фолкпевеца и създател на Първа частна милиция Найден Милков, се оказа интернационален нарушител. Той е нарушил законите в най-малко три страни.

Първо, избяга от България преди да стартира делото против него за тежко закононарушение – обир в изискванията на рисков рецидив. През юни бе разгласен за интернационално търсене.

След няколкоседмично дирене управляващите го откриха в Италия, където той твърди, че гледал кучета. Незабавно е арестуван, натрапен му е домакински арест, само че преди екстрадицията за България, Милков-младши още веднъж изчезва.

Дни по-късно е арестуван в Германия – да кара автомобил след приложимост на наркотични субстанции. Прошка за него към този момент няма и неотложно е тикнат зад решетките, след което пратен с белезници назад в България.

На днешното разпоредително съвещание в Бургаския областен съд, юристът му Захари Кирилов изиска смяна на мярката за неотклонение в по-лека, само че съдът изрично го отряза с претекстовете, че Димитър Милков демонстрира трайно неуважение на законите и общоприетите правила.

Делото ще продължи по общия ред на 16-ти август, а до тогава 34-годишният престъпно проявен бургазлия ще остане в ареста.  По това обвиняване го грозят от 5 до 15 години затвор.

Вижте по какъв начин Димитър Милков излиза от правосъдната зала:



Припомняме, че той е наследник на Найден Милков от първия му брак, от години основава проблеми на известния си татко, свързани с използването на опиати, нелегално владеене на оръжие и палеж, побоища. Преди години Найден даже изгони Димитър от вкъщи си, откакто на кръстовище в „ Меден Рудник " младежът преби измежду бял ден полицейски чиновник.

Димитър прекара много време в наркокомуна в Испания, финансиран от татко си, само че и там не съумяха да му оказват помощ да се откаже от опиатите. Още преди да навърши пълноправие Митко почнал да излиза с несъответствуваща компания и без да усети, се пристрастил към най-лошия опиум - хероина. В началото никой от фамилията му не подозирал за казуса на задоволеното с всички екстри дете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР