Димитър Кузманов преодоля и втория квалификационен кръг за влизане в

...
Димитър Кузманов преодоля и втория квалификационен кръг за влизане в
Коментари Харесай

Кузманов стигна до последния квалификационен кръг за US Open след успех над британец

Димитър Кузманов преодоля и втория квалификационен кръг за влизане в главната скица на Откритото състезание на Съединени американски щати, откакто завоюва с 2:1 сета борбата си против Лиъм Броуди.

Българинът отстъпи в първата част с 4:6, само че по-късно изигра страховит втори сет, затваряйки го единствено с един изгубен гейм (6:1).

Решителната част стартира с най-дългия гейм в мача, когато Броуди имаше потребност от 15 сервиса, с цел да избави един брейкпойнт и да си завоюва точката. Пробивът обаче пристигна при 1:1 и оттова сервисът на „ Мико “ проработи напълно в негова изгода, тъй като рядко допускаше неточност при свое подаване. Мачът едвам не завърши при 3:6, когато британецът трябваше да избавя цели 4 сетпойнта, като първият даже пристигна при 40:0 за Кузманов. Уви, нашенецът затвори мача в идната част и по този начин се класира напред.

Следващият противник на Димитър ще бъде американецът Брендън Холд, който чисто официално е под №296 в международната класация, само че семейството постоянно играе роля и на следващия ден се обрисува един много сложен мач. Залогът обаче е класиране за финалите на US Open.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР