Димитър Ковачев-Фънки отново изгрява на сцената. След супер успешни гастроли

...
Димитър Ковачев-Фънки отново изгрява на сцената. След супер успешни гастроли
Коментари Харесай

Кой превърна Фънки в актьор

Димитър Ковачев-Фънки още веднъж изгрява на сцената. След супер сполучливи гастроли във Варна и Пловдив като един от основните герои в пиесата на Елин Рахнев „ Веселата карета “, фамозният бас китарист ще одобри овациите и в Столичния куклен спектакъл на 11 март. Там трупата на Хасково ще показа премиерния си театър, режисиран от Елин Рахнев. Публиката ще приветства Мая Бежанска, Тончо Токмакчиев, Димитър Баненкин, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов, Емануил Костадинов.

Фънки го играе Разцветников – типичен лъжец, който свири на най-тънките струни в душите на хората. „ Емоциите, които носи по пътя си тази карета, в действителност са весело-тъжни. Посланието й е да не се тормозим от гибелта, да не се тормозим и от живота - тъй като и горе, и долу сме едни и същи. Всъщност съществуваме в огромно казино и всеки самичък избира цвета, на който да заложи. И каквото стане! “, споделя Елин Рахнев. Самият Фънки споделя: „ Имах епизодична роля в „ Столичани допълнително “, само че трябваше най-вече да хапвам хлебарки. Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, само че в този момент съм удовлетворен от решението си.  Изключително ми е забавно в кухнята на театъра. Страшен ваучър е. Не мога да допускам, че играя с толкоз огромни артисти ", твърди Ковачев. Тончо Токмакчиев е безапелационен, че “Веселата карета “ е и драма, и комедия. Той е реализатор и на песента „ Преводачи на дъжда “ по музика на Жоро от „ Остава “, който написа и текста дружно с Рахнев.

„ Преди години си пожелах да играя в пиеса на Рахнев. Сега се случи в точното време на точното място “, споделя Мая Бежанска. „ Това пътешестване в каретата е чудно пътешестване в парадокса на Елин Рахнев, който минава и през смеха, и през тъгата, и през сълзите, и през купона. “, разяснява Баненкин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР