Димитър Илиев, осемкратен рали шампион, кандидат за народен представител от

...
Димитър Илиев, осемкратен рали шампион, кандидат за народен представител от
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Без Кирил Петков отново щяхме да се чудим за кого да гласуваме

Димитър Илиев, осемкратен рали първенец, претендент за депутат от " Продължаваме промяната " пред bTV. " Откакто разгласих, че се кандидатирам, ме гледат като нарушител. Докъде го докарахме - да нямаме религия на хората, които взимат съдбоносните решения ", заяви четвъртият в листата на групировката в Перник. Това, което ме накара да се причисля към " Продължаваме промяната " е, че повече не мога по този начин - да виждам изнасилени и ограбени пенсионери или по какъв начин някой " Рамбо " обикаля и тормози почтени хора. Искам да пребивавам на място, на което всеки носи отговорност за дейностите си, съобщи Димитър Илиев, представен от novini.bg.

Присъединяването на Николай Събев, образец за патриот и същински българин, ме накара и аз да се кандидатирам от Политическа партия, разкри Илиев.

Благодарен съм на Кирил Петков, в случай че той не се беше явил на изборите, още веднъж щяхме да се чудим за кого да гласуваме. Крайно време е в политиката да влязат хора с компетентност и обучение, безапелационен бе осемкратният български първенец. " За мен има значение какви дейности подхваща. Кирил Петков е върнал всичките си документи и е отишъл пред нотариус да се откаже от поданството си ", разяснява претендентът от Политическа партия.
Трябва да се " отреже главата на ламята " на корупцията. Във всяко министерство има по 15 души от администрацията, които държат корупцията. В ръководството би трябвало да се сложат хората от способената сфера, които схващат, приключи Димитър Илиев.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР