Димитър Бербатов проведе първото си занимание в качеството си на

...
Димитър Бербатов проведе първото си занимание в качеството си на
Коментари Харесай

Бербатов започна тренировки с "Етър"

Димитър Бербатов организира първото си занятие в качеството си на помощник-треньор на " Етър ". Преди две седмици наставникът на великотърновския отбор Александър Томаш за пръв път разгласи, че в екипа му ще влезе и голмайстор №1 на националния тим.

Сега това е реалност и Бербатов към този момент е на лагера на " Етър " в старозагорското село Ягода. " Да работиш с хора, на които вярваш категорично. Да знаеш, че до теб са освен най-хубавите ти другари, а и безспорни експерти, страхотни експерти и хора с големи упоритости – скъпо! Добре пристигнал в екипа ни, Димитър Бербатов! Няма време за губене. Димитър Бербатов се включи в заниманията от първия си ден. Убеден съм, че ще окаже голямо въздействие върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си! ", разяснява Томаш пред формалния уебсайт на " Етър ".

Сред главните задания пред Бербатов е да приготвя нападателите на отбора. Присъствието му в " Етър " има за цел най-много той да натрупа стаж като помощник в Ефбет лига, което ще му е належащо при кандидатстването за най-високия треньорски лиценз " Про ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР