Димитър Бербатов и Стилиян Петров се срещнаха със софийските клубове

...
Димитър Бербатов и Стилиян Петров се срещнаха със софийските клубове
Коментари Харесай

Бербатов и Стилиян Петров се срещнаха със софийските клубове

Димитър Бербатов и Стилиян Петров се срещнаха със софийските клубове в родната столица преди идния Конгрес на БФС. Канидатът за президент на футболната ни централа и Петров свикаха сбирката в столичния хотел „ Милениум “ и тя стартира в 17, 30 часа.

„ БФС към момента не е изготвил правила или по-точно през днешния ден се е събрало бюро, което е определило и взело някакви решения за конгреса. Все още никой не знае какви са взетите такива. За да могат клубовете да излъчат своите делегати за конгреса, би трябвало да има време. Ако на следващия ден се разгласят решенията, то времето е малко – едвам три дни. Трябва да се излъчи УС от клубовете, след което да се дефинира претендент и да се изпрати до БФС до 2-и март. Това може да се избегне. БФС може и да одобри тези форми за лъчение на пратеник със задна дата, по тази причина употребявам тази естрада да прикани министъра на спорта да направи инспекция на БФС и дали документите за делегати са подадени в период “, стартира Бербатов.

„ Подписката е в съда и е импортирана. Ако БФС нямаше предпочитание да направи Конгрес, съдът щеше да го свика. Тъй като централата използваше напън по избран метод и го приложи към избрани клубове, те взеха няколко контрадекларации. Съдията по делото ги е разгледал и е върнал две поради неточности. Всеки персонално би трябвало да бъде известен. Докато стане това, всичко е в очаквателен интервал. Докато се случи това, съдийката може да вземе решение. Защото, в случай че този Конгрес бъде изопачен, съдията може да назначи различен. Събрани са 1/3 от подписите. Трябва да се направи мандатност, понижаване на изпълкома от 15 на 9 индивида. Разбирам, че от конгрес на конгрес и на клубове, публицисти омръзва, само че това са значими неща. Казвам отговорно – до момента в който не се организира конгрес по верен и почтен метод – отричане няма. Това да го знаят всички “, продължи Бербатов.

„ Готвим се за всевъзможни разновидности, дадох образец със съда. Опитваме да предотвратим и да сме подготвени за него. Винаги може да има мини и неща, които не сме взели под внимание. Учим се от грешките си, надграждаме, само че за какво би трябвало да се стига до такава степен? Води се до други тактики в този момент, вместо да се мисли за документите, подаванията и декларациите. Някои клубове могат да бъдат изключени от БФС, тъй като не са платили членския си импорт и да не бъдат позволени. Това се случва двадесет и малко дни преди Конгреса. Действа се бързо, с цел да може да се апелира конгреса. Обърква ни всички нас. Всички законни учредения изтекоха да се анулира изборността на конгреса. Ще бъде нелегално. Ние спечелихме последният конгрес. Ние не загубихме. Конгресът свърши по този начин, както свърши. Истината е такава и аз се пробвам да я споделя. Вярвам в екипа ми, тъй като аз последвам тях “, сподели още някогашният футболист на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм Хотспър и Манчестър Юнайтед.

„ Уча се и аз да бъда водач в процеса, постоянно съм бил набожен във опциите си. Приоритет №1 е ДЮШ. Имам сантимент и ще желаеме да градим нещо, за което ще се гордеем. Няма да е елементарно, само че сме се заели с тази задача. С концепциите, които имаме и трупаме, мисля, че можем да надградим много. Свързали сме се с всички клубове в София и София-област. Срещата преди беше на „ Българска войска “, само че не ни позволиха на Националния стадион. Сега съм с костюм, преди бях с тениска – и аз надграждам. Важното е, че в този момент желаеме да кажем на тимовете новости, които ще им харесат “, приключи изявлението пред медиите си Димитър Бербатов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР