Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си

...
Диляна Попова се консултира с личен астролог за решенията си
Коментари Харесай

Ето кой успокоява Диляна Попова след раздялата с Блатечки

Диляна Попова се съветва с персонален астролог за решенията си в персонален и професионален проект, написа Факти. Дамата е ученичка на Оксана Хорват, вдовицата на известния астролог Иван Станчев. Моделката не подхваща безусловно нищо без да се съветва нея, написа изданието.

Диляна Попова стартира да възприема компликациите в живота си като неин персонален избор. През последните години обаче й се наложи да се оправя с много компликации в персонален проект.

От години двамата с Блатечки, от който Диляна има наследник, ту се събират, ту се разделят. Последната им, сякаш дефинитивна разлъка, настъпи, откакто стана ясно за изневерите и на двете страни.

Наскоро пък Асен се появи с непозната млада жена на премиерата на втората част на "Южен вятър ", като беше прегърнал спътницата си през кръста. Въпреки любовния трус, Попова се опита да излезе с вдигната глава от обстановката.

Част от нейното прикритие бяха умерени хвалби за Блатечки, с който снимаха дружно кино лентата "Останалото е пепел " преди да се разделят. В момента с Асен се срещат и беседват единствено по тематики, свързани със сина им Борил, разясняват осведомени.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР