Диляна Попова позира за благотворителен календар със своя повече от

...
Диляна Попова позира за благотворителен календар със своя повече от
Коментари Харесай

Как е разбрала Диляна Попова, че ще става майка?

Диляна Попова театралничи за благотворителен календар със своя повече от любопитна детска фотография. От нея е очевидно, че още от дребна е била огромна хубавица, а самата моделка открива доста прилики сред своето „ детско копие “ и порасналия и наследник Борил.

В особено видео за акцията „ Направи го “ тя споделя и за момента, в който е схванала, че ще става майка: “Влязох в един магазин, в който миришеше доста хубаво, на ароматизатори, които аз доста обичам, и ми стана пъклен неприятно и излязох. Така че към този момент бях уверена, че това е знакът ”.

Диляна желае още от 22-годишна да стане майка, само че до решението стига, когато усеща, че моментът е настъпил. Тя е един от новините посланици на акцията на Иван и Андрей – „ Направи го “. Нейната цел е поощряване на раждаемостта в България, а доста други звездни дами са съидейници на концепцията. 



Всички те за снимали специфичен благотворителен календар, който към този момент е в продажба и средствата от него ще бъдат употребявани за задачите на акцията. Ето в какво се състои тя: Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се записва на уеб страницата и 20 фамилии ще завоюват “Бебешки ДНК пакет ” с всичко належащо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, облекла, аксесоари, козметика, играчки, количка, здравна грижа и др.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР