Дигиталната трансформация на компаниите през следващите пет години ще е

...
Дигиталната трансформация на компаниите през следващите пет години ще е
Коментари Харесай

Дигиталната трансформация преобразява бизнеса

Дигиталната промяна на фирмите през идващите пет години ще е от решаващо значение за развиването на бизнеса им. Редица компании от години към този момент работят в тази посока и търсят решение на зародили или предстоящи проблеми.

Infosys, която предлага цифрови услуги и съвещания от ново потомство, и GEFCO, профилирана в комплексните решения за веригите на доставки и европейски водач в автомобилната логистика, оповестиха партньорството си в тази нелека задача.

Като основен бизнес и софтуерен сътрудник на GEFCO, Infosys ще спомогне за трансформиране на услугите за ръководство на бизнес приложения от ново потомство на групата. Също по този начин, въз основа на тези услуги, Infosys ще употребява своя Live Enterprise Suite, с цел да помогне на логистичната компания да се трансформира в "Digital Native " компания. Тази промяна ще даде нови благоприятни условия на веригата за доставки, посредством които да се извлича и обработва информация в действително време. Също по този начин ще се генерират целенасочени данни с доста ниска инертност, посредством което GEFCO интелигентно и дейно да увеличи цената по веригите. Крайната цел е да поддържа компанията в постигането на конкурентно преимущество и увеличение на добавената стойност за клиентите си.

"Щастливи сме, че започваме нашата цифрова промяна с Infosys. Тези нововъведения в бранша на веригата за доставки са от основно значение, а новото ни партньорство ще спомогне за подсилване на експертния опит на GEFCO и ще донесе добавена стойност за нашите клиенти ", отбелязва Жан-Люк Галзи, шеф "Информационни технологии " в GEFCO.

От Infosys правят оценка доверието и ангажираността на логистичната компания в партньорството им по пътя към цифрова промяна. "Ние имаме идентична визия за "изкуството на вероятното " и ще използван нашия "Live Enterprise " метод, с цел да помогнем за обрисуване на нови прагове на продуктивност и в допълнение усилване на пазарното водачество на GEFCO ", споделя Кармеш Васуани, EVP и световен началник на Retail CPG & Logistics в Infosys.

Международната логистична компания "Жефко " (GEFCO) има наличие и на българския пазар, а офисите на дъщерното й сдружение са в София и във Варна. Услугите й са фокусирани върху мултимодалния превоз, а компанията има две логистични бази на територията на страната - наоколо до София и Русе. "Жефко България " заложи на мощно наличие в транспорта на артикули и товари по море. От основаването си през 2011 година българският филиал на логистичния колос към този момент се е наложил като главно звено на "Жефко " в района.

Компанията е измежду десетте най-големи транспортни компании в страната, като общият брой на чиновниците й възлиза на над 100 души. Тя основава гъвкави решения за клиентите си, посредством които се преодоляват провокации, които стоят пред веригата за доставки във всички промишлености. "Жефко България " провежда и ръководи логистичния поток на своите клиенти, предопределен за национални и интернационалните пазари, посредством всички типове превоз (сухопътен, жп, морски, въздушен и интермодален), както и депозиране и митническо и данъчно инженерство.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР