Диетолозите винаги са казвали, че съществуват храни, които, включени в

...
Диетолозите винаги са казвали, че съществуват храни, които, включени в
Коментари Харесай

8 продукта за неусетно отслабване

Диетолозите постоянно са казвали, че съществуват храни, които, включени в менюто, спомагат да поправяме тежестта се. Доскоро обаче единомислещо мнение за това кои тъкмо са те – нямаше.

Поради това екип експерти събра всички данни по въпроса и направи обединен лист кои са осемте продукта, които ще ни оказват помощ да смъкнем повече килограми, в сравнение с и с най-строгата диета.

 Картофи

Картофи – Картофите от години се считат за несъответствуваща храна за хора, искащи да отслабнат. Това обаче въобще не е по този начин. Оказва се, че точно картофите са най-засищащият артикул. Изяждането на един приблизително огромен варен или печен картоф е задоволително да ви избави от възприятието за апетит.

Разбира се, той не би трябвало да е в композиция с други храни, най-много кетчуп, майонеза и други сосове. Неподходяща е и комбинацията с месо. Това във всички случаи ще усили неимоверно калориите.

 Риба

Риба, нетлъсто месо и бобовите култури – Освен че са извънредно нискокалорични, тези артикули обезпечават на тялото и значими витамини и минерали, като фосфор и цинк. Това оказва помощ на цялостното подсилване на организма, дава нови сили, които могат да се вложат и в ползотворни тренировки.

 яйца

Портокали – Консумацията на портокали усъвършенства храносмилането и стопира окислителния стрес, който може да забави изгарянето на мазнините. Освен това има диуретично деяние. И макар че можете да ядете неограничени количества портокали, даже единствено няколко имат способността да засищат.

 Черен шоколад

Макарони от твърди сортове пшеница – Макаронените произведения и пастата от твърди сортове пшеница са нискокалорични, защото съдържат по-голямо количество постепенно усвояеми въглехидрати.

 Сирене

Яйца – Недолюбвани от диетолозите до неотдавна, яйцата в действителност имат висока биологична стойност. Те са идеална храна за прилагащите диета за намаляване. Яйцето е единственият артикул в света, събрал в себе си всички нужни субстанции, с цел да се построи един организъм от нищото в оптимално удобно съответствие.

Черен шоколад – Черният, естествен шоколад подкрепя отслабването и съдържа антиоксиданти. Консумирането на 3-4 блокчета седмично разрешава да се управлява обикновено тежестта.

Меки сортове сирена – Тъй като не съдържат доста калории, те са съвършената засищаща храна. Задължително обаче се уверете, че сиренето е обезмаслено, тъй като разликата в калориите е голяма.

Обезмаслено мляко – Доказано е, че чаша обезмаслено мляко заран оказва помощ за намаляване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР