Диетите със салати не само спомагат за отслабването, но също

...
Диетите със салати не само спомагат за отслабването, но също
Коментари Харесай

Отслабване със салати

Диетите със салати освен спомагат за отслабването, само че също по този начин оказват помощ при атеросклероза, хипертония, заболявания на черния дроб и жлъчните пътища.

Най-елементарната салатена диета предлага храненето със салати от сурови пресни зеленчуци и комбинацията им със салати от пресни плодове. Не се предлага потреблението на сол, а салатите могат да се овкусяват със напълно малко зехтин или сметана и с лимонен сок и кисело мляко.

Диетите със салати работят подмладяващо и зареждат организма с витамини. Използват се всички зеленчуци без картофи и всички плодове без грозде, пъпеш и банани.

Със салатена диета за 14 дни се отслабва сред 6 и 7 кг. През първата седмица незабавно след ставане се изпива една чаша топла вода с лимон, само че без захар. Закуската е плодова салата от цитрусови плодове и зелени ябълки. Допуска се добавка на 1 чаена лъжичка сметана.

 Отслабване със салати

На обяд и на вечеря се употребяват салати от зеленчуци без сол, единствено с олио или зехтин и с лимонен сок. През деня е възможно да се изпие един литър айрян, вода и зелен чай без захар - безкрайно.

През втората седмица се съблюдава менюто от първата седмица, като на обяд се прибавя 100 грама сварено нетлъсто месо без сол или риба. Диетата със салати усъвършенства положението на кожата и работи разкрасяващо.

По време на диетата не може да се комбинират плодове и зеленчуци в една салата. Най-добре е да се акцентира на суровите зеленчуци, само че някои от тях могат да бъдат обработени топлинно, да вземем за пример тиквичките или морковите.

Допуска се единствено сваряване на продуктите, пърженето, както и потреблението на консервирани артикули, е неприемливо. Захарта е безусловно неразрешена през двете седмици на диетата.

Диетата със салати е подобаваща за лятото, защото плодовете и зеленчуците се усвояват бързо и чувството за апетит бързо се завръща. В студеното време този апетит се усеща по-силно, в сравнение с в жегата.

Диетата със салати може да ви избави от меланхолия, защото солидното количество витамини, с което ще се заредите през тези две седмици, ще усъвършенства положението както на тялото, по този начин и на духа ви.

Ако страдате от гастрит или други стомашни болести, добре е да се консултирате със експерт, преди да започнете да спазвате диетата.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР