Диана Димитрова призна в социалните медии, че е станала жертва

...
Диана Димитрова призна в социалните медии, че е станала жертва
Коментари Харесай

Диана Димитрова разкри нещо брутално: какво е преживяла по време на снимки

Диана Димитрова призна в обществените медии, че е станала жертва на принуждение при започване на кариерата си.

Без да загатва имена, от написаното излиза наяве, че актрисата от „ Откраднат живот “ и „ Лъжите в нас “ е пострадала преди пет години по време на фотоси. 

„ 5 години си задавам въпроса за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме „ допре “ по време на фотоси и да се измъкне безнаказано “, стартира тя посланието си.



Актрисата разказва още, че след случая е траяла да работи с сътрудника, който е минал границата...

„ Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми. “

„ Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове “, написа още Диана и изяснява, че би желала да призове към деяние други жертви на нейно място.

„ Искам единствено да ви кажа, да не допускате моята неточност. Мълчанието не е решение. “

Актрисата признава, че през днешния ден не би запазила обстановката в загадка: „ Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла ѝ памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото. “



" Не допускайте моята неточност. Насилието НЕ е възможно под никаква форма. "

„ Днес се молих, фотосите да са изтрити от остарелия ми преносим компютър и бях уверена, че са, само че ги видях... “, написа още актрисата.

Актрисата подреди преди броени дни своя галерия, показвайки, че има повече от един гений. картините й бяха доста добре признати от всички и тя даде обещание нова експозиция.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР