Диамантена лига по лека атлетика все пак ще има. Тя

...
Диамантена лига по лека атлетика все пак ще има. Тя
Коментари Харесай

Осло ще прави Диамантена лига на 11 юни

Диамантена лига по лека атлетика въпреки всичко ще има. Тя ще е в Осло на 11 юни. Преди това стана ясно, че стартовете от този шампионат в Юджийн (7 юни) и Париж (13 юни) са отсрочени. 

„ Днес с горест ви оповестяваме за отлагането на стартовете в Юджийн и Париж. " Бишлет алианс " през днешния ден разгласи проектите за домакинство на различно съревнование под норвежките правила против новия вирус на 11 юни – истинската дата за тазгодишната спирка от Диамантената лига в Осло “, се споделя в изказване на уредниците.

Състезанието ще бъде с нов формат. Атлетите ще вземат присъединяване в едночасово съревнование, като следват прецизно разпоредбите против ковид на Норвегия и протокола за обществена отдалеченост. Организатори обявиха, че цялостната стратегия към момента не е доказана и е обект на промени. „ Това са в действителност положителни вести за спортистите и почитателите, като дава обещание, даже в този ранен стадий, да бъде още една страхотна вечер за атлетиката на стадион „ Бишлет “. Поздравления за Осло Бислет Геймс, които реализираха това, спазвайки рекомендациите на норвежкото държавно управление “, сподели президентът на международната атлетика Себастиан Коу.

Следващата спирка по стратегия е планувана за Лондон на 4 юли, следвано от това в Монако на 10. Състезанията от Диамантената лига в Стокхолм, Неапол и Рабат, планувани за края на май, бяха отсрочени предишния месец, до момента в който спирките в Доха и неназован град хазаин в Китай също бяха преместени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР