Дезинформацията няма място в София“. Това написа в страницата си

...
Дезинформацията няма място в София“. Това написа в страницата си
Коментари Харесай

Явно му е бръкнала в гърлото! Терзиев нападна грозно Ваня Григорова, че лъже като стар ром

„ Дезинформацията няма място в София “. Това написа в страницата си във Facebook кметът на София Васил Терзиев.
Повод за поста му в обществените мрежи е изявление на Ваня Григорова за БТВ, в което тя изясни, че „ Има редица сигнали за нередности. Това не е борба за кметския стол, а за почтени избори. Разликата сред мен и Терзиев е минимална. В резултатите от изборите написа, че няма сигнали от секционните комисии за проблеми по време на изборния ден. Това не е по този начин. Има 400 подадени сигнала “, както и няколко твърдени свързани със заплатите в градския превоз и заплащането на чиновниците в Столична община.
„ Ще обърна внимание единствено на топ 3 фрапантни лъжи от Ваня Григорова в народен ефир, продължава поста си Терзиев “:1. Вие сте общински консултант за първи път, само че това не оправдава разпространението на погрешни обстоятелства, игра със страховете на хората, както и да противопоставяте работещите в разнообразни браншове.
-заплатите за превоз се вписват в икономическата рамка, която е обособен документ, който следва да внесем и също да мине през публично разискване.
– без просвета няма национална еднаквост. Повишихме средствата за просвета, с цел да подтикваме българския гений.
– заплатите в цялата Столична община са ниски не от през днешния ден. Увеличението им не е въпрос на предпочитание, а на благоприятни условия. За да променим това, работим за промяна и стабилизиране на икономическите индикатори на София и нейните сдружения.
2. Припомням ви, че на последните избори се брояха бюлетините в урните. Защото машините станаха принтери. Внушенията за 15 „ изчезнали “ флашки и въздействието им върху изборния резултат не са правилни.
3. Българският съд е самостоятелен. Нека се придържаме към правото, не към политическия пиар.
„ Форма на пренебрежение към съда е да се разясняват дейности по делото или изказвания отвън подтекст. Това може да бъде разтълкувано като оказване на напън. Ние се доверяваме на процеса и независимостта на съда.
Доверието в изборния развой претърпя задоволително удари. Не го задушавайте с още лъжи.
Работещите хора изпитват компликации от дълго време. Не им го правете още по-сложно като ги противопоставяте едни против други.
Ние търсим решения.
Вие какво вършиме “?, завършва обръщението си към Григорова във Facebook Терзиев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР