Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните

...
Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните
Коментари Харесай

На фона на скандала: Кирил Петков се загрижи за дезинформацията


Дезинформацията и намесата на Кремъл във вътрешните работи на страните от Източна Европа е голям проблем за цяла Европа. Това написа в профила си във фейсбук съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. 

Това са част от тематиките, разисквани с европейските водачи на конференцията Globsec през днешния ден, заяви Петков. Той се срещна с досегашния министър-председател на Словакия Едуард Хегер и със заместител министър-председателя на Украйна Олга Стефанишина.
-->
„ Опитите за дестабилизация се вършат посредством активиране на локални политици и усилване на автокрацията за сметка на демокрацията. Всичко това се прави с една единствена цел - успеха на Украйна да се затрудни и Европа да отслабне “, написа Петков. 

Той добавя, че всички проевропейски сили имат обвързване да спрат този развой и да подсигуряват на своите жители европейски път, със мощни и работещи институции. 

„ Само дружно имаме късмет да се противопоставим на тези деструктивни сили, които желаят да наложат тирания в свободни страни, от дълго време избрали демокрацията “, прибавя Кирил Петков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР